Pages

Tuesday, April 12, 2011

~DIARI~

Erk? Serius tengah sedih plus buntu and sakit kepala. Berjam - jam menghadap laptop semata - mata nak runtuhkan menara berkembar assignment alih - alih hilang hanya dalam beberapa saat. Erk?

Punya la nak siap kan assignment macam nak rak, tup tup hilang sebab microsoft words jam tetiba. Salah penulis jugak sebab tak save dari masa ke semasa. Ya Allah, mana nak taw dia boleh jam tengah buat assignment. Ngee!

Bayangkan assignment yang dah siap 97% kena taip semula. Argh! Tetiba rasa give up nak buat. Nak nangis pun ada. Aigoo. Serius buntu tak taw nak buat pe. Dah cuba cari kat semua tempat, still juga takda.

Nie yang mula nak buat kerja cincai nie. Kang upah suruh orang taip pulak. Huhu. Kat sini banyak jea khidmat menaip assignment di semua cyber cafe. Erk? Kang tak berkat pulak buat assignment. Adoi!

Ya Allah, kepala serius dah nak migrain. Errrr! Buntu! Off!

p/s: mengharapkan doa kalian

2 comments:

Nissa' Karimah Binti Wahid said...

kita berjuang sama2 ye..
awk berjuang wat assignment
saya berjuang nak study tuk exam .

sarah kuat! nak tolong taipkan pon boleh ..

atiqah azmi said...

sarah.. semoga Allah tabahkn hati.
pernah rasa bnd yg sama. bezanya yg kmi bwu 95% & sggh amat sedih lps jd mcm 2. cuba ingat balik, insha Allah bley. mana tahu yg ke2 bley jd lbey baek dr yg ptama. Insha Allah u can do it!