Pages

Tuesday, March 29, 2011

~DIARI~

Off kejap untuk post cerita - cerita baru. Tengah busy memanjang dengan assignment yang tinggi setinggi KLCC. Tengah sedaya upaya untuk meruntuhkan satu persatu. Biar lepas nie boleh tumpu dekat notes plak. :D

*gambar contoh*

Ngee. Bila dah runtuh, baru ada masa nak update blog. Hehe. Cerita memang banyak tapi nak menaip tu memakan masa. Hidup kena utamakan yang lebih utama.

*gambar contoh*

Assignment di atas lebih utama dari blog. So, blog nie bercuti sementara dari meng- update. hehe.

Walaupun tengah busy, tapi still menyempatkan diri untuk makan bersama abang dan adik terchenta. Plus kazen sekali. Hehe. Dah berapa hari tertangguh, akhirnya dapat gak makan kat kedai seafood nie. Sedap makan malam hari nie sebab ada yang belanja. *Walaupun termakan sayur abang yang ada perisa tambahan. Sabor jeala* Lepas nie boleh plak Kautsar yang belanja makan yea. Hehe.

thanks to muti'ah ( kazen ) as a camerawoman. ^__^

Btw, abang dan adek beli cincin baru. Satu tabiat lepas makan bersama. Mesti beli cincin. Ntah kemana la cincin yang lama. Cincin adek sangat jiwang. Ada tulisan Love. Haha. So sweet.

Tiah dan penulis pergi usha kasut dan jam. Konon nak beli la. Alih - alih, laki plak yang shopping. Rembat satu jam dan kasut. Gurls balik dengan tangan kosong. Laki kalau shopping, boleh tahan jugak! Hehe.

Apa - apa pun, penulis sangat happy keluar dengan mereka bertiga. Terubat sikit rindu nak lepak bersama semua family. Betul cakap baba, indahnya kebersamaan. Kalau dah duduk bersama, semua cerita nak keluar. Sampai rasa malas nak berpisah. Chewah. Haha.

K la, nak sambung misi meruntuhkan menara assingment berkembar. :D

p/s: mengharapkan doa kalian

1 comment:

~ mQ ~ said...

salam alaik..
kautsar,
masih x berubah,
tetap putih seperti dahulu..
tp dri segi ilmu,
mesti tinggi peningkatannya..

terus maju shbt. (",)