Pages

Tuesday, June 21, 2011

Diari: Final Exam

Blog nie akan sunyi dari update entry baru buat sementara waktu sebab penulis sedang berhadapan dengan peperiksaan akhir semester *rasanya memang selalu sangat sunyi kot blog nie :P*



21 Jun 2011 - 28 Julai
Tarikh yang memerlukan perhatian lebih dari penulis. ^__^

Penulis mohon doa dari semua pembaca yang baik hati untuk mendoakan penulis dan teman - teman yang lain agar mudah untuk menjawab soalan - soalan exam yang kekadang agak luar alam. :D



Lepas exam insya- Allah penulis akan cuba sehabis baik untuk aktif semula dalam menulis seperti sebelumnya.

Buat teman - teman MIQDAD, Mutiah, K. Nuriah, K. Azian, K. Long, Anem dan Sarah, selamat menjawab ujian dengan baik. No tension - tension. Just enjoy your exam. Ingat jea lepas abes exam, kita balik Malaysia. Hiii.

Ok, got to go. Notes sudah memanggil untuk berdating. ^__^

p/s: mengharapkan doa kalian.

4 comments:

mama needa said...

All the best my girl..Semuga Allah sentiasa memberkati n memudahkan.. menganugerahkan ilham yg berlimpah ruah n muga sihat selalu..minum air senyum byk2.healthy herbalife breakfast don't miss it..

pRincEssaLiE said...

herbalife terstop sementara coz blender rosak. aya pun dah cekau bawak balek blender dia. waaa, nk herbalife! tunggu bigboss datang indo beli blender baru. haha

Hamba said...

haha.. kesian.. umah akhwat xda blender.. kutiplah duit beli sama..ni keja pau mama jak..hehe

Ara Ali Fath said...

nie mesti aya nie. haha. xpalah, nak bagi pahala lebih kat mama. :P