Pages

Monday, February 1, 2010

Jemputan Walimatul Urus Saya?!

uish??jemputan kawin penulis ke??ha3..gurauan semata - mata..penulis lambat lagi kot..tunggu abang - abang penulis kawin dulu..he3..tapi ada gak yang tertipu dan ingat memang betul - betul penulis yang kawin..hish, kawin pe plak sekarang nieh..jauh di Indonesia pulak tu..tak cukup syarat agi nak kawin penulis nie coz penulis masih tak matang lagi dalam urusan semua tu dan calon pun takda lagi..he3

kad tak asli coz penulis yang buat sendiri atas permintaan bakal pengantin..(^__^)

kad yang asli masih dalam proses..oleh kerana teman penulis nie mintak tolong penulis sebarkan ke teman - teman yang lain, penulis minta la izin dia untuk buat satu kad kawin yang sederhana bagi senang nak umumkan dengan teman - teman yang ada kat Facebook coz kat situ jea tempat yang sesuai penulis nak bagitaw kat semua teman - teman yang ada..

Alhamdulillah, sampai gak hajat teman penulis yang satu nieh..dulu Zukhruful Ainaa' atau lebih dikenali sebagai Zu nie duduk sebelah penulis dalam kelas..orangnya agak pendiam tapi kalau di ajak bicara, boleh tahan..he3..tapi dari pandangan penulis sendiri, dia memang dah cukup syarat nak mendirikan rumah tangga dengan sifat kematangan yang dia ada..sekali pandang dia nie nampak macam mak orang pun ade..he3..semoga berbahgia hingga hujung nyawa dengan penuh berkah dan rahmat dari Allah..amin..

so buat teman - teman yang mengenali Zukhruful Ainaa', di jemputlah datang eh..memeriahkan lagi majlis nie nanti dengan telatah korang yang bermacam - macam ragam tu..he3..wakilkan penulis yang memang sah - sah tak dapat datang coz time tu cuti dah abis dan baru jea nak start kelas untuk semester yang baru..hu3..sedeh la plak tak dapat datang coz dulu Zu memang nak sangat - sangat penulis datang walimah dia..Zu siap nak sponsor tiket pergi Kedah ag kalau penulis takda bajet nak pergi sana..he3..pape pun, thanks a lot r Zu coz sudi jemput penulis dan sanggup nak sponsor tiket ag tu..bangga gak nie coz penulis orang pertama yang taw dan di beri kepercayaan untuk sebarkan ke teman - teman yang lain..[eh2, itu pun nk bangga ke?he3]

nampaknya Zu dah pecah rekod 14-generation of MATRI..he3..orang yang pertama mendirikan masjid..xpe2, yang pasti kami satu batch akan doakan Zu bahgia sampai ke syurga..Insya-Allah amin...doakan kami semua juga ya Zu!ha3..nak ambil berkat orang kawin plak penulis nieh..hi3..ok la..cukup setakat nie jea dlu..kalau ade pertanyaan tentang majlis nieh, boleh ym dengan penulis o tinggalkan pesanan dekat komen o box mesej..

p/s-pandai jugak penulis edit gambar eh!ha3..ish2, puji diri sendiri pulak..astarfirullah...pujian itu hanya layak untuk Allah..he3

~mengharapkan doa kalian~

1 comment:

abid abdi said...

moga kekal bahagia ke akhir hayat